logo
 • Sikkerhetsledelse
  Tv2 Nyhetene
 • Sikkerhetsledelse
  Lysfesten 2015 Possibility
 • Sikkerhetsledelse
  USF Den Elleville Festen
 • Sikkerhetsledelse
  Austevoll Havfest
 • Sikkerhetsledelse
  USF Jon Olav Nilsen
 • Sikkerhetsledelse
  Idar Vollvik Chess

Referanser

TV 2 Nyhetene, reporter Haakon E. H. Eliassen 7.10.14:
“Ledsec benyttet jeg under opptak knyttet til kriminell virksomhet, menneskehandel og trafficking. Vi var ute i sentrumsgatene og spanet og brukte Ledsec som trygghetsleverandør. Solid og profesjonelt utført.”

Possibility, Eventselskap, administrerende direktør Harold Sletten 23.03.16:
“Possibility har brukt Ledsec sine tjenester ved flere anledninger. Senest ved BTs Lysfest 2015. Det er en trygghet å samarbeide med den roen de viser, erfaringen og deres gode planlegging. Kan anbefales.”

Made, Music Artist Drama Entertainment as, styremedlem Mikal Telle 8.10.14:
“Ledsec er de første vi ringer til når vi trenger sikkerhetstjenester til våre konserter og festivaler. For oss er det viktig å jobbe med mennesker som tenker likt som oss. Ledsec møter vårt publikum og våre artister med et smil og er med på å spre god stemning på våre arrangement. Noe som gjør at vi skjelden har uønskede situasjoner. Skulle situasjoner oppstå føler vi oss veldig trygge hender!”

Austevoll Havfest as, styreleder Håvard Brekke Haugland 5.10.14:
“Vi er svært fornøyd med tjenestene Peter og teamet leverer, og både gjestene og vi som arrangør føler oss trygge med Ledsec på laget. Vi opplever Ledsec som en leverandør med stor kunnskap om hvordan håndtere de ulike situasjoner som kan oppstå under arrangement, samt at de innehar lang erfaring i bransjen.”

Peppes Pizza Os, Bjørnefjorden Pizza asstyreleder Fredrik Wagner-Larsen 8.10.14:
“Ledsec har levert kompetente, voksne vektere av begge kjønn, og de har bidratt til at ansatte og gjester både i restaurant og på konserter/festivaler har blitt ivaretatt på en profesjonell, hyggelig og trygg måte. Ledsec har vår fulle tillit, og vil fortsatt være vår foretrukne sikkerhetsleverandør.​”

FAB Gruppen, markeds og kommunikasjonsdirektør Olav Husabø Cirotzki 15.08.13:
“Med behov for en leverandør av sikkerhets- og ordenstjeneste som innehar den diskresjon og eleganse som er påkrevd for våre aktiviteter er Ledsec det absolutt foretrukne alternativet. Tjenesten fra Ledsec leveres med punktlighet, profesjonalitet og etterrettelighet og kan absolutt anbefales videre.”